Dave Days

Det var ett tag sen han började göra sig sedd och hörd på tuben. Han snurrar runt lite i texterna på kända låtar och gör de bra. Någonstans på vägen fann han en stor kärlek till Miley och påbörjade sig jakt på henne. Jag tror att det finns 9 klipp, varav ungefär 7 på hennes låtar, med egna texter, och två med stjärnan själv som medverkande. Extremt underhållande säger Skogh. Take a look!



Gay is the way

Ricky Martin har tydligen vågat komma ut som bög nu. Jag hamnade i ett milt chocktillstånd, då jag trodde att han redan fått den "titeln". Det har min mor sagt sen barnsben ju. Eller var det om Peter Jöback? På tal om bögar. Detta är min vän Alice, hon är typ bögigaste.


Questions of today

Kan man se ett avsnitt av Oprah utan att börja gråta?

I ide jag vandrat

Jag har varit vaken i över 2 timmar nu och det är ofantligt länge ifall jag får säga det själv. För er som bryr er där ute så mår jag lika bra som er efter en fredagskväll på krogen. Det finns dock 2 skillnader. Den ena är att jag inte gjorde något denna fredagkväll som resulterade i att det är värt att må så här. Den andra skillnaden är att jag inte riktigt mår dåligt på samma sätt. Det har varit er fredagskväll i mitt huvud hela dagen. Dunkdunkdunkdunk, har det sagt. Min hals har nu gått från en smärta som nästan har fått mig att gråta till en smärta jag kan leva med, men med irritationer som gör mig irriterad. Näsan är tjock, känner ingen smak och jag inväntar på att bihålorna ska följa huvudets spår. Medan jag gör det kan ni jättehjärna(hihi) tycka synd om mig. Det förtjänar jag.

3 vakna timmar. Rekord.

Bitchslap

Perfektion.

Sitter här i min ensamhet, med chokladkakan bredvid mig och Simon Webbe i öronen. Jag har fallit ner i det djupa träsket. Analyserar om mitt liv och det är då tanken slår mig. Jag strävar efter det ingen borde sträva efter. Perfektion. Jag vill vara omtyckt och älskad av alla. Så gärna att jag håller tillbaka en del av mig. Så gärna att jag ibland försöker för mycket och agerar någon annan.

Jag bryr mig om vad alla tycker om mig och låter andra ibland styra den jag är. Jag sitter med åsikter men vågar inget säga för det kan få människor att tycka något om mig, något dåligt. Jag kan svaret på en fråga men det kan vara fel och därför säger jag inget. Bjuda på sig själv, våga skämma ut sig lite. Nej. Inte aktuellt.

Jag brukade säga att det var en nackdel med dig. Att du ville behaga alla andra och glömde ibland bort dig själv. Jag ger nu den domen till mig själv. Slår klubban i bordet och konstaterar att det måste ske en ändring. Jag tar konstaterandet på stort allvar och påbörjar förändring redan nu med denna bild:





It doesn't matter at all

I ens sista stund kanske man reflekterar över ens liv. Hinner man, drar man kanske en slutsats om hur vidare man lyckades eller inte. Om man tog vara på stunderna och chanserna man fick. Man kanske ångrar att man inte har visat eller sagt till någon hur mycket den personen egentligen betydde för en. Men sen tar ens sista stund slut. Då ältar du inget mer. Inga tankar som tynger dig, eller vise versa. Du är borta.

Jag drömmer om att bli ihågkommen. Det är det största målet i mitt liv och jag kommer inte ens få reda på ifall jag når det.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma eller vad jag vill säga. Men fredagsfilosofi på en onsdag blir inte bättre än så här.


Awesomeness


No more winter wonderland



We’re here to make a scene



Och eftersom att detta egentligen ska vara en modeblogg och inte en awesomeblogg...
Tjejen längst till vänster 1.04 in i klippet har inte fina bysser. Med bysser menar jag tights.

The sound of silence

Gott folk, dagens lista är en lista på saker jag borde göra istället för det jag gör just nu(fixar med spotify, photoshop, blogg, säga att mamma luktar bäver, äta choklad, dricka cola och facebook)

  • Skriva på svenskan
  • Skriva på engelskan
  • Packa inför imorgon
  • Välja kläder inför imorgon
  • Borsta tänderna
  • Sova
  • Styrkeövningar
  • Övningen för hållningen Tomas gav mig men som jag inte har gjort på sisådär väldigt länge.
  • Städa

Men allt handlar ju om att prioritera.

Quote of today

Detta kan nog bli det enda jag bloggar i veckan.

"Gud vare med er, för jag har inte tid." - Babsan


You gotta give a man hope


Jag har väntat extremt länge på ett bra tillfälle att använda denna bild

Det är ju en självklarthet att även jag ska kommentera melodifestivalen.


If you can't do the math, then get out of the equation

Jag ser manlig ut i kort hår och skjorta. Jag gillar att se manlig ut. Man får mer betalt på jobbet då. Dessutom har jag blivit alldeles för modeblogg för systemkamerabilder. Webcam and webcam only är det som gäller.


Är dock inte tillräckligt modeblogg för någon awesome pose...



Jag vill inte tillbaka alls

Ett snöfritt, varmt land. Nej usch.

Quote of today

"Vem vet, du kanske bara är en avatar"- Alice Hollingworth.

The truth is out

Hej jag saknar golf. Slänga upp bagen på ryggen, vandra till tee. Slica drivern, gå ut och leta efter bollen i skogen. Slå upp den på green, putta fram och tillbaka. Gå vidare. Knäppa några kort på vägen. Filosofera om livet med golfbrodern. Prata om allt som man hinner prata om på de fyra timmarna rundan tar. Spela sketen golf, skit samma. Charmen med golf är att det är sjukt underbart oavsett hur det går. Sova i stugan vid hål 5. Äta räkmacka på klubben. Få golflektioner av Alice och upprepa sedan allt i några dagar. Ibland är det den ultimata definitionen på livet. Speciellt när man gör detta och kammar hem 2000 kronor.

Där höjde alla sina carecups och slutade läsa

Här ska det inte massproduceras. Istället för ett inlägg om mitt hår och två andra om mina inköp, drog jag på mig skjortan över tröjan och knäppte en bild. Nu blev det dock så att håret ligger lite fel, kragen på skjortan har gömt sig och jag har en kombination jag aldrig skulle ha i vanliga fall. Dessutom ser ni inte tröjan så jättebra, men livet är livet och så är livet.

Nu har jag bara gåvan kvar.





From there to here

Som jag checkar av saker att göra!
Har idag skickat in 3 arbeten till Mr. Svante och vi har haft vår presentation med UF så äntligen är den skiten ur vägen. Jag får sudda saker på min tavla hela tiden och det tycker jag att vi firar med en bild på mig när jag var liten och söt. Efter denna bild borde jag lägga upp bilder på två nya inköp, en gåva och ett nytt hår. Det är ju trots allt en modeblogg...



PLAY OFF 1, check!

Rumpa så underbart!

Jag hänvisar er alla hit. Sazz har tryck på kameran och hon har gjort det bra. Så bilder från matchen går utan svårighter att finna där.

What did you learn at school today?

Jag gillar skolor. De finner saker att ägna sig tid åt och inte fan är det något som har med utbildning att göra. Navets skola har ett projekt, "inte använda mobilen på lektionen"- projektet. De kommer inte att ens få ta med sig luren in på lektionen och om de gör det får den inte ens vistas på skolan under en hel vecka. Hur jävla mycket tid måste inte lärarna lägga på att hålla koll på vem som inte får ha mobilen med sig denna vecka och allt annat som denna regel innebär. Istället för att lägga ner tid till eleverna och deras utbildning lägger de tid på mobiltelefoner.
Visserligen kanske det är så att det är precis vad eleverna gör. Men inte fan lägger jag någon skuld på dem. Mobiltelefonen har nog lärt dem mer än vad lärarna har gjort. Det gäller Kajsa speciellt... tihi.

Jag gillar politiker också. De har spenderat otroligt mycket tid för att diskutera ifall läraren får ta mobilen från elever. Jag menar, folk bor på gatan, folk går på gatan och tusentals är arbetslösa, varför diskutera och försöka lösa de problemen istället?

Vi lägger fokusen på helt rätt saker här i Sverige och i resterande delen av världen också.
Jag gillar världen.

Tabby got back!

Detta är kärlek och det skriker glädje och awesomeness.

Nu kommer det tomtar


Light surrounding you

Jag sitter och luktar deo om kinden. Men det är lätt hänt när man har en extremt skum syster.

Jag gillar, nästintill älskar, dessa skeden i livet. Då man slås ner på marken med huvudet före på grund av idioti och inkompetens. Jag begriper inte. Verkligen ingenting alls. Men jag älskar det, nästintill.
Allt bli så självklart. Vilka som verkligen betyder något för en och vilka man betyder något för. Hur extremt bra vissa människor är och hur mindre bra andra är. För även om jag föll reste jag på mig lika fort, för ni sträckte ut er hand.

Så här sitter jag, med min deolukt på kinden och skrapsår i hela ansiktet och är glad över att ha folk som er i min närhet. På grund av det faktum ger man inte upp. Man kämpar sig upp för alla backar och blir starkare för varje topp man besegrar.


That's why I love her part 1

Ingen massproduktion här inte. Men so what, I'm still a rockstar.
Den frasen är för övrigt mer effektiv än "Fuck you, I'm Chuck Norris", dock så är det en kommentar ytterst få människor får använda sig av.

Nu var det varken massproduktion, P!nk eller Chuck Norris jag skulle blogga om, utan jag hade mer tänkt att blogga om sär, missbildning, inkompetens och allt där omkring...








GI i min rumpa

Tomas har börjat med GI och detta drabbar ju självklart mig. Så här kommer jag hem, trött, sliten och hungrig efter skolan, ett gympass och en träning med de små töserna. Vad får jag till mat? Lax och gurka. Givetvis smakade det jättebra, men vem blir mätt på en laxfilé och lite gurka? Jag är en hårt tränade kvinna som behöver min mat. GI är inte mat.

Finns bara en sak att göra och det är samma sak som jag gjorde på la picture. Eller det finns en sak till, om man följer Tabbys lära, man äter pokemónkort.


Jag har lärt honom allt jag kan

Här under är ett bevis på att jag har lyckats med något i livet.
WTFOMGBBQ är min 14åriga kusin.



The best of Sophie Nyberg

"Bli som din pappa bruden, en riktig man!"

"Ser ni min seriösa blick? Jag är som en säl utan vatten"


”Jag är som en ensam varg i samhället”


Och ni som tänker "kvinnan är ju klok och vis. Inte en chans att hon är blond!" Jovisst folket, ni har verkligen inte läst klart.

 

"Abborre är en fisk va?"

"Hans villa är stort som ett hus"


Det var allt från citat- studion.

RSS 2.0