Jag älskar Kanadas skipper

Detta lär nog bli OS-studions sista inlägg. 11 medaljer slet vi ihop. Fantastiskt bra, men jag skulle inte klagat ifall det hade blivit ett guld och ett brons till.

Jag skulle kunna, och hade tänkt, samla tankar, krafter och ord till en krönika om detta fantastiska spel, men väljer att sammanfatta det hela kort och bjuder därför på detta fantastiska klipp.


We are the champions

Följande inlägg riktar sig till de jag känner och de som bryr sig om min innebandy"karriär".

Idag var dagen då serien tog sitt slut. Som nykomlingar i division 1 vinner vi på 50 poäng och har 19 poäng ner till tvåan. En förlust, en suddenvinst och 16 segrar. 128-54 i målskillnad. Jag säger som jag tror att Tabby skulle säga, "EPIC SCORE, men vi måste inventera ändå."

Vi spelade mot Pixbo igår. Jag fick stå för första gången på över en månad. En helt obetydlig match men som jag var nervös. Pixbo är bra och jag är rädd för Fylke. Hon kan. Jag också tydligen. Jag var ingen Sara Grahn, men jag var inte jättelångt ifrån heller. Fick nästan visa vad jag går för där ute och innebandy var kul för första gången på otroligt länge. Nästan så att jag skulle kunna tänka mig att fortsätta, men det får framtiden avgöra, samma lika gällande ifall helgens insatser räckte. Min starkaste tvivel på det dock.

På fredag styr vi neråt mot Blekinge. Fy i helvete vad awesome ska ni veta. Och eftersom att min dator inte funkar utan sladd vore det nice ifall en snäll jävel därute kan lite på mig och låna ut sin till mig. Min kära syster ska känna sig träffad av de orden.



You had me at hello


Kvällens infit

HUR I HELVETE VART(blev) DET?

Jag kliver upp från min position under sängen och lägger mig på den för att sova gott. Det är helt sjukt. Vi fick se pussen detta OS också. Citerar Tommy i Pippi: "Åh jag är lycklig"


Kvällens infit var det ja...
Ni kan även beskåda alla de skolarbeten jag har att göra


Hål i skrevet är ett måste. Mycket lättare att kissa då, det går snabbare också.




Fuck the world

Jag vill bara lägga mig under sängen (meningen är att det ska stå under täcket men orkade inte ändra och anser att under sängen är sjukt omysigt vilket är precis det jag söker nu) och hålla den positionen i sisådär väldigt många snurr på timvisaren.

Lovade ju många bilder på mig, så jag tar ytterliggare en bild på den fina mössan och en pose som förklarar dagsläget relativt bra.


Flera Grahnar blir en Skogh

"Vi må kanske spela olika sporter, men vi har samma position och uppgift på plan, och en dag ska jag klara av den uppgiften lika bra som du. Det är inte världens enklaste mål, men man ska ju sikta högt och därför siktar jag mot din nivå."

Imorgon ska jag spela som Sara Grahn.

That's who I am, that is my plan
Will I end up on top?
You can bet on it, bet on it


Det är lite så hon jobbar part del 3


Och ja hon har en hårfön mellan bena för att få "Fångad av en stormvind"- känsla.

Det är lite så hon jobbar part del 2


OS mössan

Extremt tom och nere. Men en mössa fick jag hämta hos min mormor idag, en fin sådan.




Och för er som inte känner mig så väl: En Skogh med putande läppar är en icke seriös Skogh

En OS update, givetvis

Dags för en snabb uppdatering i OS- studion. Då var vi nästintill medaljklara i curling. Som sämst silver. Skål och score. Allitteration, två meningar i rad. Slå det.

Ikväll blir det brons för våra damkronor, det ska jag be för.

Fred och kärlek!



Fuck you, I fuck Chuck Norris

Jag tycker att det känns ganska ironiskt att sitta här i morgonrock och lyssna på "Seize the day." Men det är som jag en gång i tiden sa: "Seize the day? Fuck no, I'm Chuck Norris". Och det är så, är man Chuck Norris får man ta del av alla undantag. IG på ett prov, fuck you, I'm Chuck Norris. Får sparken på jobbet, fuck you, I'm Chuck Norris. Oavsett vad som händer, fuck you, I'm Chuck Norris!

Det är så livet funkar.



Det är lite så hon jobbar part 1


Dagens OS- studio

För att se mig själv som en insatt människa är jag väldigt oinsatt. Jag insåg i morse, när Sverige- Slovakien stod på schemat, att jag kan inte mycket alls om herrhockey. Foppa, Zäta och Lundqvist, nästan full koll. Resten... Ja, hur var det med dem? Jag skulle kunna vara expertkommentator till Damkronorna, men till herrarna förtjänar jag inte ens en läktarplats. Jag gör som 95% av Sveriges befolkning, fast tvärtom och det är just därför jag är så awesome.

Och flopp och flopp. De gjorde väl sitt bästa och det räckte inte längre än till en kvartsfinal. De ska fortfarande vara stolta att bära de tre kronorna och vi ska fortfarande vara stolta över dem. Med och motgångar.

Innan vi lämnar OS- studion måste jag även nämna Anja Pärson. Hon flyger i 60 meter och tar brons dagen efter. Ni ska bara våga säga att hon floppar i OS.


Bild snodd härifrån, om ursäkt jag ber.


Winter Wonderland, oyes

Ostbågar, geisha, cola och ett stycke Ellen. All I need for today.



Push it.

Jag älskar Matilda Wreeth


Happ, sitter ni och tänker, men snälla, låt mig få vara lite intern ibland. Kan ju inte göra allt för er skull.

Det finns ingen annan människa som man kan förknippa så mycket till ordet bajs som Matilda. Skulle mitt liv vara en serie skulle "Matilda: 'Jag är bajsnödig'", stå som en repeated line på IMDB.com. En gång per dag, 5 dagar i veckan lämnar de orden hennes mun. Och i den stunden höjer alla sin carecups och berättar för henne att den är tom.

Japp, livet på Tullängen skulle fanimej vara en serie och jag skulle skriva manuset.

I shoes you

Ber om ursäkt Alice för att jag tog din slogan trots att den var lite hemlig.




Dagens infit

Fann en väldigt gammal bild på mig och eftersom att jag ser ungefär likadan ut idag får denna bild stå för dagens infit. Det enda som skiljer oss åt är färgen på strumporna, armbanden(som inte syns på denna bild) och längden på håret, samt att jag just nu inte har någon palle.


And for your careface, byxorna är randigt awesome.

Emofy me

Känner mig fortfarande lite nere efter gårdagens match. Så enormt störande att jag låter sånt här ta hårt på mig. Men en emobild på det sen låter vi livet fortskrida.


Följ min blogg med bloglovin

Tuesday morning

Kärt folk, välkomna tillbaka till OS-studion a la af Skogh. I sorg sitter jag här. Inte förrän bronset är runt halsen på våra damkronor kommer sorgen att bestå. Att curlingtöserna i detta nuet ligger under med hela 5-1 efter snart 8 spelade omgångar bygger på denna sorg. Innan vi lämnar OS-studion måste man ju kommentera det andra silvret för Sverige. Kalla och Haag. Puss.

Genom detta radbryte lämnade vi OS-studion och begav oss in på Facebook. Jag rekommenderar alla att gå med i denna grupp:
Funderar på att hoppa framför tåget.. eller nej juste det går ju inga!

Det där är humor.

Och det här är fortfarande kärlek, oavsett.


Någonting alla måste se

Om ni sitter där hemma och undrar "vem i helvete är Tabby?" Då ber jag er att släppa sargen och komma in i matchen föfan!

Pure awesomeness stavas T-a-b-b-y och Tabby har ni här:



Nu vill jag inte se några fler frågetecken, det är fan inte okej någonstans.

Roothen till allt gott

Jag tror att det är dags för mig att åka bort till Vancouver för att sätta mig i ledarbåset tillsammans med Peter. Jag har inget emot hans coachning men just idag gör han fel. Han borde sätta ihop Maria och Erika igen. För Maria behöver en som kan leverera passarna till henne, och Erika behöver någon som kan förbruka hennes passar.

Men folket, slå på svt24, det kommer att bli grymt kul att se en favorit i repris!

Det var allt från OS-studion idag. På återhörande!




Bilder från en sketen digitalkamera faktiskt, från 4 nationers 2007 här i lilla Öret.

A penny for Denny Wenny

Dagens man Denny Wenny, frågor på det?
Ni finner hans lookbook här och blogg här. Se det som ett tvång att gå in på dessa.



Mushroom

Jag är schtek och åker taxi till matchsamling, eller så har jag bara brist på personer som kan skjutsa mig dit. Att jag själv inte har något körkort är inte något alternativ till ett problem.
Eftersom att jag inte kommer att kunna sitta vid min överhettade burk på hela långa dagen tänkte jag slänga upp en bild så att ni kan överleva.


If it could be OS all the time!

Känns gött med en medalj till. Om inte 3. Vore fint med en trippel faktiskt.

Jag älskar OS. Världens bästa evenemang utan någon som helst tvivel.


När humorn är på topp


It must be love

Hej och välkomna till min tionde blogg. Till skillnad mot de andra kommer denna att lyckas. Det finns vissa faktorer till det.

1. Jag är själv
2. Jag skriver om mode
3. Jag kommer att lägga upp massa bilder på mig
4. Jag har fått diagnosen TOO damn awesome disorder, förr hade jag bara damn awesome disorder
5. Jag har börjat supa


RSS 2.0